Velsmagende
Catering menu
Bestilling af catering til mindst 10 personer. Priser er pr. kuvert (person).
Nedenfor kan du finde vores udvalg af retter, mezze, salater og desserter.
⇓
Menu 1 – 150 kr.
1 slags Hovedretter
1 slags Salater
2 slags Fingerfood
1 slags Dyppelse
Menu 2 – 175 kr.
1 slags Hovedretter
2 slags Salater
2 slags Fingerfood
2 slags Dyppelse
Menu 3 – 199 kr.
2 slags Hovedretter
2 slags Salater
3 slags Fingerfood
2 slags Dyppelse
Menu 4 – 3500 kr.
(Pakkepris til 15 personer)
※ 1/2 Lam ※
1 slags ris: vælg i mellem:
(Kabsi – Beryani – Mandi – Makloubi – Mansaf – Frikeh)
2 slags Salater
3 slags Fingerfood
2 slags Dyppelse
Ekstra tilføjelser på menuerne
Ekstra hovedret 55 kr.
Salater 25 kr.
Mini Manakish 10 kr. pr stk
Vælg i mellem :
Kød / Spinat / Ost / Zaatar (Timian ) / Mini pizza / Pølsehorn
Burek
Vælg i mellem :
Kød el. ost
Alle kødretter er med oksekød, ønsker man det med lammekød koster det 50 kr. ekstra pr kuvert (person).
Du kan altid bygge dit eget menu og skriv til os, så vender vi med en tilbud.
Hovedretter
Kyllinge retter
– Mansaf
– Maklube
– Biryani
– Kyllingshawarma
– Mograbie
(couscous)
– Kabse
– Mandi
– Freekeh
(byg)
– Kyllinge fateh
– Molokhie
(juteblade m. kylling)
– Msakhan
(Markouk med kylling)
– Kylling i karry
– Hel kylling m. fyld
– Irakisk tapsi
(kylling, kartofler og løg)
Kødretter
Lam/kalv, Hel/Hakket
– Mansaf
– Lam m. fyld
– Fatet maqdus
(aubergine, kød, yoghurtsovs)
– Kafta
– Kødshawarma
– Kabab hindi
(hakkekød i tomatsovs)
– Mahshi squash eller aubergine
– Ouzi
(butterdej m. ris-/kødfyld)
– Dawood basha
(kødboller i tomatsovs)
– Kusa bel laban
(sommersquash m. ris-/kødfyld i yoghurtsovs)
– Bamie
(okragryderet)
– Maklube
– Kalve skiver m. bon souce
– Molokhie
(juteblade)
– Tapsi irakisk
(aubergine, kødstykker, løg i tomatsovs)
– Mandi
– Kabse
– Biryani
– Fasolie
(hvide bønner, kødstykker i tomatsovs)
– Shakriye
(yoghurtsovs med kødstykker)
– Bazella
– Freekeh
(byg)
– Bulgur
Retter fra havet
– Sayadieh
(risret m. fisk)
– Fisk i karrysovs
– Samak Harra
(fisk m. Mezze’s krydderier)
– Paella laks m. grøntsager
– Tigerrejer m. tomatsovs
– Dorado m. tartar sovs
Vegetar retter
– Mjadara
(linser, ris og løg)
– Biryani
– Bulgur m. tomat og løg
– Ejjeh
(æggetærte)
– Fasolie bilzet
(grønne bønner)
– Spinat bilzet
– Kubbeh
– Musakaa
(aubergine, tomat, løg)
– Torshi
– Haraq osbao
(linser, koriander, granatæblesirup, stegt brød og hvidløg)
Fattet Hummus
Fingerfood / Mazez
Falafel
Stegt aubergine m. dressing
Batata harra
Warak enab/Dolma
Hummus
Mousakka
Tzatziki
Fattet Hummus
Halloumi
Samosa:
Vælg mellem ost, kylling, kød eller spinat
Mtabal:
Vælg mellem aubergine, squash eller rødbede
Kubbe:
Vælg mellem kød, kartoffeldej, eller risdej
Salater